Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3066 van C:\IIS\VISIONWEB\Dropbox\NumisGoldSilver\includes\bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van C:\IIS\VISIONWEB\Dropbox\NumisGoldSilver\sites\all\modules\ctools\ctools.module).

De Nieuwe Investeerder

TASTBARE FYSIEKE EIGENDOM

Door de wereldwijde financiële en economische crisis is het vertrouwen in financiële instellingen en overheden volledig zoek geraakt. De gekende investeringsvormen worden aan de kant geschoven. Investeerders geloven niet meer in papieren beloftes.  De “nieuwe investeerder” eist duidelijkheid, eerlijkheid, transparantie en zekerheid.  Hij opteert hierdoor om enkel nog te investeren in tastbare zaken. “De nieuwe investeerder” wil het risico dat een bedrijf, financiële instelling, overheid of uitgever van een bepaald investeringsproduct over de kop gaat, of zijn verplichtingen niet langer kan nakomen, uitsluiten. Fysiek goud en zilver komt hiermee opnieuw op de plaats die het eeuwen geleden reeds had ingenomen.

 

Goud en zilver hebben door de eeuwen heen een onverwoestbare reputatie  opgebouwd. Dit maakt dat het een gegeerd bezit is in onzekere tijden.  De drang naar tastbaarheid, zekerheid en veiligheid zorgt ervoor dat niet alleen staten, landen, overheden en financiële instellingen op dit moment massaal overgaan tot het investeren in fysiek goud en zilver, maar zorgt er ook voor dat de particulier of man in de straat zijn weg vindt naar deze edelmetalen.

Fysiek goud en zilver blijven een solide investering, die andermaal – voor de zoveelste keer in de geschiedenis - hun waarde bewijzen. Het wordt gezien als de meest veilige vorm van vermogensbescherming omdat het geen faillissementsrisico kent. Het zijn en blijven vaste waarden.                

 

DUURZAAM – VEILIGHEID – ZEKERHEID – VASTE WAARDEN